top of page

Over prentenaar

Ik ben Tara en ik maak en bedenk graag dingen. Dat kan van alles zijn, maar als Prentenaar zijn dat prenten, boeken en verhalen.

Tijdens mijn opleiding aan de Design Academy in Eindhoven heb ik veel geleerd over leren, creëren, creativiteit, mezelf en mijn grenzen. Mijn grens bereikte ik in 2018 toen ik tijdens mijn afstuderen chronisch ziek ziek werd en ineens mijn leven stil moest zetten. Hoewel ik in het begin ieder semester bleef hopen dat ik mijn studie af kon maken moest ik eraan geloven: dat ging niet meer gebeuren.

De energie die ik wel heb wilde ik graag voor de juiste dingen gebruiken en zo kwam ik terug bij illustreren als uitlaatklep voor mijn creativiteit. En toen ontstond Prentenaar!

“Als ik werk aan een prentenboek kan ik echt mijn creativiteit kwijt. Van concept tot aan de keuze van het papier, ik ben het liefst betrokken bij het hele proces. Klik hier om meer te lezen over de prentenboeken waar ik aan werk.“

Ik maak illustraties op maat en werk aan mijn eigen projecten. In 2022 gaf ik mijn eerste prentenboek uit dat nu te koop is via mijn webshop! Mijn hoofd stroomt altijd over van de ideeën en ik hoop snel weer met een nieuw project te komen! 

Laat je het me weten als ik iets voor je kan betekenen?

Liefs,
Tara

DSCF25232.jpg
Prentenaar Illustraties Logo
ondertitel logo illustraties.png
bottom of page