top of page

Illustraties in opdracht

Hoe maak je een tekst in één klap sprekend? Juist. Met beeld! Met het juiste beeld kan je ontzettend veel vertellen en een verhaal kracht bijzetten.

Woorden zijn prachtig en kunnen een hoop doen, maar een illustratie die er goed bij past kan net dat zetje geven om mensen te laten beginnen met lezen, of om een tekst binnen te laten komen. Het geeft de lezer als het ware een soort voorproefje van je tekst. Welke punten uit de tekst zijn het belangrijkst? Wat is je boodschap? Welk gevoel wil je neerzetten? De antwoorden op die vragen kun je allemaal uitdragen met een goede illustratie bij jouw tekst.
 

Naast het ondersteunen van tekst kunnen illustraties natuurlijk ook heel goed op zichzelf staan om een statement te maken of als promotiebeeld.

Mijn interesse als ontwerper/illustrator ligt bij de natuur en dan voornamelijk bij haar bewoners. Met mijn werk wil ik een positieve, groene bijdrage leveren aan de wereld. Ik ga dan ook graag de samenwerking aan met bedrijven en instanties die staan voor een wereld waarin meer ruimte is voor dier en natuur.


Laten we in gesprek gaan over jouw missie of die van je bedrijf, zodat ik die om kan omzetten in een prent die jouw boodschap echt laat spreken.  

“Beeld helpt om een tekst toegankelijk te maken voor een breder publiek. Denk aan bijvoorbeeld een wetenschappelijke tekst met moeilijke woorden die met het juiste beeld voor iedereen toch te begrijpen is.” 

illustratie kinderboek
illustratie reigers in de knoop
Aigle schoenen op Vlieland met krab
illustratie weiland paard koe schaap geit
Prentenaar Illustraties Logo
ondertitel logo illustraties.png
bottom of page